Ga naar inhoud
Grootformaat commerciële en industriële printoplossingen
 

HP ePrint & Share biedt Theatre Consultants Collaborative krachtige tools om mobiel te werken

 
 

"Soms is de enige
mogelijkheid om een
full-size tekening te
printen, daarop ideeën
in te tekenen en de
tekening weer terug
te sturen."

— Josh Allen
Hoofdconsultant
Theatre Consultants Collaborative

UITDAGING

  • Theatre Consultants Collaborative (TCC) wilde, zowel op kantoor als onderweg, projectplannen kunnen printen en delen met het eigen bedrijf en met zakenpartners zoals Waggonner & Ball.

OPLOSSING

  • TCC koos voor de HP Designjet T2300 eMFP met webconnectiviteit en HP ePrint & Share, vanwege de uitstekende mobiele ondersteuning.1

RESULTATEN

  • De werknemers van TCC kunnen, ongeacht of ze op kantoor of op afstand werken, on-demand beschikken over projectplannen om deze te printen en te delen met de HP ePrint & Share app voor Apple®- en Android™-apparaten.
  • Dankzij HP ePrint & Share kan TCC de 'plot-to-print' functionaliteit vanuit AutoCAD® WS gebruiken.

    »Complete casestudy
    (PDF, alleen Engels)

Meer informatie

   
 
1 Internetverbinding naar de printer is vereist. Bij gebruik van de HP ePrint & Share mobiele app is een web-verbonden Apple® iPhone® 3G of later, iPod touch® of iPad® met iOS 4.2 of later vereist. iPhone, iPod touch en iPad zijn handelsmerken van Apple Inc., die zijn geregistreerd in de V.S. en andere landen. Alle smartphones en tablets met Android 2.2, 2.3, 4.0 of later zijn compatibel met de HP ePrint & Share mobiele app voor Android™; 3.0 wordt niet ondersteund.